Lahjakortti The Outbreak – Uhka Ulkoavaruudesta (siirrettävä pakopelisalkku)

140,00 

Valitse kuva

Toimitustiedot

VASTAANOTTAJAN TIEDOT
TIETOSI
Osasto:

Kuvaus

Pakohuonelahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi vaan on unohtumaton lahja tavarantäyteisessä maailmassa, josta puhutaan vielä pelin jälkeenkin.

Siirrettävä pakopeli sopii erinomaisesti rekrytointipeliksi, tiiminrakennusaktiviteetiksi, ohjelmaksi pikkujouluihin, polttareihin, tai vain unohtumattomaan iltaan kotona ystävien kanssa!

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä ja sen voi käyttää vain siirrettävään pakopeliimme.

The Outbreak vie sinut ja tiimisi kriittiseen maailmantilanteeseen. Ulkoavaruudesta tullut mystinen sairaus tuhoaa elämää maapallolla, ja ainoastaan sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus löytää tutkimusryhmän keksimä lääke ja lähettää se eteenpäin.

Pystyttekö ratkaisemaan mysteerin?

Pakene.fi:n kautta nyt vuokrattavissa suomalaisen Cryptic Cargon The Outbreak -pakopeli!

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys. Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä sekä mukaansatempaavan äänimaailman.

Sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!

Suositeltava pelaajamäärä Cryptic Cargolle on 2-7 henkilöä. Pelin kesto on noin 1,5 tuntia – tietysti joukkueesta riippuen. Peliä suositellaan yli 12-vuotiaille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti The Outbreak – Uhka Ulkoavaruudesta (siirrettävä pakopelisalkku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *