The Outbreak – Uhka Ulkoavaruudesta

120,00 

ESCAPE ROOM MATKALAUKUSSA

The Outbreak vie sinut ja tiimisi kriittiseen maailmantilanteeseen. Ulkoavaruudesta tullut mystinen sairaus tuhoaa elämää maapallolla, ja ainoastaan sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus löytää tutkimusryhmän keksimä lääke ja lähettää se eteenpäin.
Pystyttekö ratkaisemaan mysteerin?

Pakene.fi:n kautta nyt vuokrattavissa suomalaisen Cryptic Cargon The Outbreak -pakopeli! 

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys. Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä sekä mukaansatempaavan äänimaailman.

Sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!

Suositeltava pelaajamäärä Cryptic Cargolle on 2-7 henkilöä. Pelin kesto on noin 1,5 tuntia – tietysti joukkueesta riippuen. Peliä suositellaan yli 12-vuotiaille.

Siirrettävä pakopeli sopii erinomaisesti rekrytointipeliksi, tiiminrakennusaktiviteetiksi, ohjelmaksi pikkujouluihin, polttareihin, tai vain unohtumattomaan iltaan kotona ystävien kanssa!

 

Kuvaus

Pelin speksit
Suositeltu pelaajamäärä: 2-7

⏳: 1,5h

Vaikeustaso: Keskivaikea

Pelisalkun koko: Iso (75 x 47 x 27 cm)

Ikä: 12+

Ruoka, juoma ja kuvat sallittu: Kyllä!

Mahtavuus: 10+

Noutopisteet:

 • Linnankatu 22D, 20100 Turku
 • Kämpäntie 123, 27110 Eurajoki

Pelin voi noutaa valitusta noutopisteestä klo 17 alkaen ja palauttaa noutopisteeseen viimeistään seuraavana päivänä klo 15.

Mainitse noutopiste varauksen lisätiedoissa.

 

 • VARAUS
  • Tutustu ensin varausehtoihimme, sen jälkeen valitse alla olevasta varauskalenterista sopiva päivä. Jos päivä näkyy kalenterissa punaisella, on peli jo silloin varattuna. Täytä tietosi, hyväksy varausehdot ja paina ”lähetä”. Lähetämme sinulle vahvistuksen varauksesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varauksen jälkeen sovimme kanssasi myös pelin noutoajan.
 • NOUTO
  • Cryptic Cargo noudetaan joko Turun toimipisteestämme osoitteesta Linnankatu 22D, 20100 Turku tai Eurajoelta osoitteesta Kämpäntie 123, 27110 Eurajoki sovittuna ajankohtana. Peli maksetaan kokonaisuudessaan noudon yhteydessä. Maksu tapahtuu kortilla. Yritykset voivat etukäteen tiedustella laskutusmahdollisuutta.
 • PELAAMINEN
  • Nyt teillä on Cryptic Cargo käytössänne seuraavat 24h. Avatkaa laukku, käynnistäkää pelitabletti, käynnistäkää ja yhdistäkää kaiutin, käynnistäkää Cryptic Cargo -sovellus ja aloittakaa peli. Muistattehan, että voitte pelata pelin varausaikana niin monta kertaa kuin haluatte – laukusta löytyy hyvät ohjeet pelin kasaamiseen.
 • PALAUTUS
  • Peli palautetaan noutopisteeseen. Sovimme palautusajan kanssanne etukäteen. Laukku tulee palauttaa samassa kunnossa, kuin sen vastaanotittekin ja sen tulee sisältää kaikki pelivälineet. Puuttuvista tai rikkoutuneista tavaroista sekä myöhästyneestä palautuksesta perimme hinnaston mukaisen maksun.

KYSYMYKSIÄ?

Lisätietoa Cryptic Cargosta, The Outbreak -pelistä ja pelin toiminnasta löydät parhaiten Cryptic Cargon omilta sivuilta.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää pelin saatavuudesta, noutamisesta, vuokrausajoista tai maksutavoista, laita meille viestiä!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Outbreak – Uhka Ulkoavaruudesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *