fbpx

Pakohuonekokemus Hitmanista

Asiakkaamme kirjoittama kokemus Hitmanista

Olimme kuulleet ystäviltämme, että Hitman pakohuone oli näyttävä ja sopivan vaikea myös hieman kokeneemmille pelaajille. Meidän neljän hengen kaveriporukka on kiertänyt yhdessä noin 20 pakohuoneessa Suomessa ja ulkomaillakin kahdessa. Lisäksi jokainen on tahoillaan pelannut vielä muutaman kerran pakohuoneita eri ryhmien kanssa, eli voinemme pitää itseämme normaalia kokeneimpina pelaajina. Saavuimme perjantaina alkuillasta Pakene.fi toimipaikkaan ja lyhyen briiffin jälkeen aloimimme pelaamisen Hitman pakohuoneessa. Astuessamme sisälle ensivaikutelma huoneesta oli varsin samanlainen kuin suurimmasta osasta käymistämme pakohuoneista. Olikin aika katsoa alkuvideo ja yllätys olikin se, että kuten pelinvetäjä oli maininnutkin, niin jo tuossa kohtaa tuli olla tarkkana ja ensimmäinen vihje tuli tuossa videossa. Peli saikin heti yllättävän alun ja tämä oli meille uutta.

Pelin kulku tästä eteenpäin

Peli lähtikin etenemään hyvin loogisesti tästä eteenpäin, tehtävien vaatien erilaisia taitoja kuten tarkkaavaisuutta, päättelykykyä, tutkimista, näppäryyttä jne. Tehtävät vaihtelivat myös mukavasti siten, että osaa tehtäviä voi tehdä isompikin joukko pelaajia, kun taas osaa on helpompi tehdä yksinään. Se mikä oli varsinkin hyvä, niin tehtäviä oli reilusti, kuitenkaan olematta liikaa ja täten tehden pelistä mahdottoman. Voinkin todeta että jälkikäteen kun puhuimme tehtävistä keskenämme, niin niitä oli hyvä määrä ja ne olivat vaativuudeltaan eritasoisia.

Pelissä olevat erikoisuudet

Pakohuoneissa yleisesti on meidän mielestämme varsin pitkälti hyvin samankaltaisia tehtäviä, en tiedä onko syynä mahdollisesti se että kyseiset teemat ostetaan jostain vai kopioidaanko tehtäviä toisista huoneista ja hieman jalostetaan omaan huoneeseen sopiviksi. Emme voi sanoa, että täysin tässäkään kohtaa tehtiin poikkeusta, mutta kyllä Hitmanissa oli monia tehtäviä jollaisia emme ole aiemmin tavanneet, ei edes vähänkään vastaavia tästä annammekin ison plussan kyseiselle pakohuoneelle. Lisäksi kyseisestä huoneesta löytyi meidän mielestä yksi upeimmista, ellei ehkä upein efekti mihin olemme törmänneet tähän mennessä.

Summa summarum

Pääsimme ulos huoneesta ja kelloon jäi aikaa hieman alle yhdeksän minuuttia, joten vaikeutta oli mukavasti. Huone on riittävän haastava meille kokeneemmille pelaajille ja ensikertalaisille se ei kuitenkaan ole mitenkään liian vaikea. Tietenkin kaikilla on käytössä vinkit ja se oli rajoitettu viiteen kappaleeseen, jos haluaa päästä paikan Hall of Fameen, mutta loputtomasti jos näin haluaa. Meidän lähtökohta oli selvitä alle viidellä vihjeellä ja tarvitsemmekin vain kaksi vihjettä pelin aikana, joista toinen varsinkin jäi harmittamaan koska kyseessä oli oma moka mitä emme olleet huomanneet. Ollaksemme puolueettomia ja näin Pakene.fi henkilökunta pyysikin meitä olemaan, niin sanoisimme Hitmanin olevan kokonaisuudessaan hyvä kokonaisuus. Huoneen teema jatkui hyvin koko pelin ajan ja rekvisiitta oli sen mukaista mikä on hyvä. Hieman ehkä miinusta muutamasta kalusteesta joista näkyi jo vähän ehkä liikaa käytön jälkiä, mutta nämä on mielestämme helppo päivittää uuteen tai refreshata. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja sanoisin Hitmanin menevän omalta osaltani Top-5 parhaan pakohuoneen joukkoon kevyesti, ellei jopa TOP-3:een. Tämän kokemuksen takia varasimmekin jo viikon päähän Road Tripin, niin pääsemme kokeilemaan myös sen.

-Johanna

Kirjoittajana toimii Pakene.fi Hitmanin pelannut pelaaja jonka saimme lahjomalla ja kiristämällä kirjoittamaan oman mielipiteensä kyseisestä pakohuoneesta. Kiitos Johanna seurueineen ja tervetuloa pelaamaan Road Trip kirjoituksen johdosta veloituksetta.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0