fbpx

Pakohuone Turku Road Trip ja sen rakentaminen

Road Trip juoni ja pakohuoneen sijainti yhteen

Olimme siis päätyneet kauhuteemaan sen jälkeen kun olimme kuunnelleet ihmisten mielipidettä asiassa ja kuten aimmassa kirjoituksessa kerroimmekin, niin tämä oli meilläkin ollut yhtenä vaihtoehtona alkujaankin. Pakohuoneen sijainti on meidän toimipaikkamme kellarissa, joten tarinan tulee tukea tätä tapahtumapaikkana joten meidän tarvitsi vain linkittää road trip ja kellari yhteen. Ratkaisimme tämän rakentamalla juoneen epäonnisen road tripin josta sattumien kautta päädytään talon kellariin vangiksi (tarkemman juonen kuulet kun tulet pelaamaan kyseisen huoneen). Tämä ei siis ollut ongelma eikä mikään ja seuraavaksi sitten mietintään miten erottua perinteisistä pakohuoneista. Onko jotain mitä ei ole vielä käytetty, tai mitä on käytetty vai vähän?

Huoneen rakentaminen

Hyvin nopeasti saimme idean siitä, että pelaajat ovat joutuneet vangiksi ja tähän tulisi nyt siis keksiä jotain spesiaalia. Päätimmekin tehdä huoneesta hieman haastavamman jakamalla ryhmän osiin ja saada tätä kautta hieman lisää haastetta ja “kauhuefektiä” kun joudutaan olemaan erillään toisista, eikä tiedetä mitä missäkin tapahtuu. Voidaankin sanoa että kommunikointi korostuu erittäin tärkeänä osana kyseisessä pakohuoneessa. Siispä rakentamisessa tuli ottaa huomioon se, että ryhmä jakaantuu osiin. Näin jälkikäteen voin sanoa, että tämä oli varsin hyvä päätös ja saanut todella paljon kehuja asiakkailtamme. Perinteisesti aloimme pystyttämään väliseinät ja muut kiinteät kalusteet jotka löysivätkin paikkansa varsin helposti. Saimme samalla muutaman idean joilla saamme hieman lisää kauhua ja efektiä joita emme ole pakohuoneissa aiemmin tavanneet, siispä taas alkoi metsästäminen mistä saisimme juuri oikeanlaiset tavarat huoneeseemme. Ongelma oli varsinkin se, että tavarat eivät saa näyttää tuliteriltä, joten tämä aiheutti hieman odotettua enemmän ongelmia. Kuitenkin loppujen lopuksi saimme haalittu kaiken rekvisiitan yms. tavaran ja huoneen kalustus vaikutti valmiilta.

Huoneen viimeistely

Kun seinöt olivat saatu paikoilleen ja kalusteet hommattu oli aika tehdä pakohuoneen viimeistely. Nyt kun kyseessä kauhuteema ja tarkemmin sanottuna mielipuoliseen henkilöön liittyvä, niin rekvisiitta saa olla käytännössä hyvinkin normaalia tavaraa. Kuitenkin jotain sellaista millä voidaan saada aikaan jotain ei niin miellyttävää toista henkilöä kohden. Ja kuten kalusteissakin, niin näidenkin tulisi olla hieman vanhanaikaisia, eikä siis mitenkään uusien näköisiä. Siispä ahdistelimme kaikkia tuttuja tutkimaan autotallin, varaston jne. perukoilta sopivia tavaroita ja tätä kautta saimmekin kaiken tarvittavan ja jopa hieman ylimääräistäkin. Toki muutama tuote piti ostaa uutena ja tehdä niistä vanhoja tavalla tai toisella. Lisäksi huoneeseen piti saada hieman “värikkyyttä” ja luonnollisesti punaisen värisenä. Tämäkin oli helppo järjestää ja saimmekin “sotkettua” verellä ja samalla myös itsemmekin ja kuten arvaattekin niin tämä lähti hieman lapasesta ja “verta” tuli käytettyä reilusti. Toisin sanoen verta ja suolenpätkiä emme säästelleet ja tällä tavoin saimme pakohuoneesta hieman inhottavamman paikan. Kaikkea emme tietenkään tässä halua paljastaa ja siksi kannattaakin tulla kokeilemaan pakohuoneemme ja katsoa mitä se sisällään pitää.

Onnistuiko kokonaisuus?

Kuten väliotsikko kysyy, niin vastaus on että mielestämme kyllä. Pelko on toki aina jokaisen kohdalla erilainen ja siksi täysin pelottavaa pakohuonetta on erittäin vaikeaa ellei mahdotonta rakentaa. Kuitenkin saavutimme haluamamme tason ja saimme tehtyä taas muutamia muista pakohuoneista poikkeavia juttuja jotka antavat hieman erilaisen fiiliksen pelaamisen aikana. Tämän saman olemmekin saaneet kuulla asiakkaidemme suusta ja tämäkin tukee meidän fiilistä. Jos et vielä ole siis testannut Road Trippiä, niin nyt se kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan, äläkä unohda testata myöskään Hitmania ja sen huikeita mysteerejä ja efektejä.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0