fbpx

Kokemus Road Tripista

Asiakkaamme kirjoittama kokemus Road Trip pakohuoneesta

Varasimme Pakene.fi Road Tripin, sillä tämä vaikutti teemaltaan meistä mielenkiintoiselta, tai oikeastaan jopa puistattavalta mutta ehkä siksi juuri halusimmekin varata juuri tämän huoneen. Meitä oli varsin sekalainen seurakunta pelaamassa: yksi ensikertalainen, kaksi ketkä oleen muutaman kerran ja kaksi ketkä olleet noin viisi kertaa pakohuoneissa. Eli ei kovinkaan kokonut joukko pelaajia, mutta ehkä sitäkin enemmän täynnä intoa. Lisäksi kaksi meistä pelkää kaikkea kauhuun liittyvää jo lähtökohdiltaan todella paljon, niin tämä oli meille senkin takia suorastaan hullu valinta.

Pelin ensi hetket

Road Tripin synkkyys iski vasten kasvoja heti kun menimme sisälle huoneeseen. Jo tässä kohtaa yksi meistä koki paikan hyvin ahdistavaksi johon ei todellisuudessa haluaisi päätyä. Tässä kohtaa tekisi mieli kirjoittaa hieman tarkemmin pakohuoneen aloituksesta, mutta emme saa kertoa liikaa yksityiskohtia niin toteankin että jo alku oli meille yllättävä. Emme siis olleet aiemmin pelaamissamme pakohuoneissa kokenut vastaavaa aloitusta ja se olikin yksi lisä tähän ahdistavaan tunteeseen joka heti alussa tuli. Alun videon katsottua, josta kävi ilmi miksi olemme täällä, peli oli valmis alkamaan. Ja kuten jo mainitsinkin niin hieman meille ennen tuntemattomalla tavalla.

Pelin ensimmäiset hetket

Ensimmäiset minuutit aiheuttivat jo osalle meistä lisää puistatuksia tyyliin “hyi ***** täällä on ***********, mä en mee tänne pidemmälle” kun taas osaa meistä nautti joka hetkestä ja varsinkin siitä kun muut pelaajamme olivat enemmän tai vähemmän kauhuissaan. Toki nopeasti kaikki meistä pääsi pelissä siihen tilaan, että tämä on vain peliä ja tilanne rauhoittui vähitellen. Itse huoneen ulkonäkö oli vaikuttava synkkyydeltään ja antoikin juuri sen kuvan paikasta minkä sen pitikin olla: synkkä, ahdistava, epämiellyttävä juuri sellainen mistä haluat pois ja mielellään nopeasti.

Oliko jotain yllättävää huoneessa?

Tehtävissä piti olla todella tarkkana ja saimmekin havaita, että kaikkea ei tarvitse ratkaista heti ja ei voikaan. Tämä aiheutti meille useasti pulmia, kun yritimme ratkoa tehtäviä vaikka niiden aika ei ollut vielä. Tähän ajoi ehkä juuri tuo tunne, että koko ajan oli hieman pelkoa ilmassa mitä seuraavaksi tapahtuu tai mitä epämiellyttävää tulee vastaan. Muutaman kerran saimme nauttia pelin aikan myös suoranaisesta huudosta, kun tapahtui jotain mitä emme olleet yhtään odottaneet. Voimme vain kuvitella kuinka hauskaa meidän pelaamista oli tuolloin seurata.

Miten teille kävi ja mitä mieltä olette koko huoneesta?

Valitettavasti me jäimme pakohuoneen vangiksi, kylläkin siten että meille jäi vain yksi tehtävä tekemättä ja sekin jäi kesken oman paniikin vuoksi, kun havaitsimme että aika loppuu. Ehkä olisimme pärjänneet hieman paremmin, mutta päätimme olla käyttämättä vihjeitä viittä enempää (tosin käytimme niitä kuusi) ja päästä ulos vihjeiden “sallituissa” rajoissa rankingia ajatellen. Ehkä kokemattomina olisi kannattanut ottaa muutama vihje lisää, niin olisimme päässeet ulos 60 minuutissa, nyt se jäi 30-60 sekuntia vajaaksi. Itse Road Trip oli mielestämme loistava huone ja vaikka osa meistä ei kauhusta suoranaisesti pidäkään, niin jälkikäteen fiilis oli todella hurmioitunut meillä kaikilla. Omasta mielestä Road Trip on ylivoimaisesti paras pakohuone jonka itse olen pelannut tähän mennessä, joita nyt on 7kpl tämä mukaan luettuna. Suosittelemme ja ryhmämme kiitää myös todella mukavaa henkilökuntaa joka sai meille hyvän fiiliksen jo siitä lähtien kun tulimme sisälle Pakene.fi tiloihin. Kiitos!

-Sari ja kumppanit

Pakene.fi kiittää Saria ja muuta ryhmää kirjoittamastaan pelikokemuksesta Road Tripissa ja hyvistä kauhunsekaisista huudoistaan 😉

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0