fbpx

Hitman on todettu onnistuneeksi, mitä seuraavaksi

Kohti toista pakohuonetta

Hitman pakohuone on avattu ja se on todettu kesän jälkeen toimivaksi. Emme tiedä kävikö tuuri, mutta alkuperäisestä juonesta ei tarvinnut muuttaa yhtään mitään ja huone oli käytännössä valmis heti alusta alkaen. Lisäksi palautteet olivat niin hyviä ettemme todellakaan osanneet odottaa tällaista vastaanottoa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme. Nyt tilanne oli siis se, että ensimmäinen pakohuone oli valmis ja toisen pakohuoneen suunnittelu tulisi vähitellen aloittaa. Ideat jotka meillä alunperinkin oli molempien huoneiden teemoiksi, olivat muuttuneet jo heti ensimmäisen huoneen kohdalla. Tämä siis tarkoitti sitä, että olimme täysin tyhjällä pöydällä teeman suhteen.

Uusi teema

Hetken pyöriteltyämme ideoita päissämme päätimme kysyä asiakkailtamme, että mikä olisi se teema joka kiinnostaisi eniten. Ennen tätä luonnollisesti kiistelimme kaikki keskenämme, että mikä olisi se seuraava teema jolla tulee uusi pakohuone Turkuun. Asiakkaiden suuri enemmistö oli sitä mieltä että kauhuteema on se mikä on se juttu. Tämä olikin ollut meidän yhtenä vaihtoehtona ja se sopi meille varsin hyvin, teema oli täten siis päätetty.

Kauhuhuoneen suunnittelu

Useat asiakkaat antoivat meille vielä tarkennuksena, että oikeasti K-18 pakohuone olisi todella kova juttu ja tämä herätti meissä suurta mielenkiintoa. Kuitenkin nopeasti päädyimme siihen tulokseen, että on vaikea määrittää mikä on K-18 Mixu Paatelainen pakohuone. Tämä jo siksi kun toisia ihmisiä pelottaa jo pimeä huone ja taas toisille “veri ja suolenpätkät” ovat ne mitä pitää huoneessa vähintään olla, että se edes jotenkin tuntuu pelottavalta. Päädyimmekin siis tekemään kompromissin asiassa ja saamaan kauhua luotua niin, että se soveltuu kuitenkin kaikille ja tuomaan sinne erilaisia pelottavia elementtejä. Lisäksi päätimme jo alkumetreillä, että aaveita ja kummituksia emme laita, vaan kauhuteema rakentuu enemmänkin mielipuolisuuden varaan ja tällä tavoin voidaan pysyä enemmän realistisina kokonaisuuden suhteen.

Mielipuolinen Road Trip

Seuraava askel oli miettiä missä kaikki tapahtuu ja miksi. Tähän saimme nopeasti idean, että jos ennen kyseiseen tilaan joutumista on tapahtunut jotain yllättävää joka on mahdollistanut sen, että nyt on jouduttu pakohuoneeseen vangiksi. Hetken palloteltuamme eri ideoita keskenämme päädyimme siihen, että Road Trip on mennyt pieleen tahallaan aiheutetun kolarin takia ja tämän vuoksi olette päätyneet talon kellariin vangiksi. Ja se teidät sinne vanginnut henkilö, joka myös kolarin aiheutti, ei ole kovinkaan ystävällinen henkilö mukavilla ajatuksilla, vaan pikemminkin täynnä mielipuolista raivoa ulkopuolisia ihmisiä kohtaan. Nyt oli siis saatu teema ja juoni kasaan ja oli aika aloittaa itse huoneen rakennus tehtävineen kaikkineen.

Kaiken kaikkiaan Road Trip pakohuoneen suunnittelu juonen osalta oli hyvin hauskaa, sillä käytännössä mitään rajoituksia tehtävien suhteen ei ollut. Lähtökohtaisesti taistelimme keskenämme, kuka keksii mahdollisimman iljettävän tehtävän, kuitenkin hyvän maun rajoissa, joka voidaan toteuttaa jollain tapaa järkevästi. Mutta kerrotaan Road Tripin rakentamisesta seuraavalla kerralla tarkemmin. Jos et ole vielä käynyt testaamassa meidän Road Trippiä, niin nyt ihmeessä varaamaan Turun mielipuolisin pakohuone. Eikä toki kannata unohtaa agenttiteemaista Hitmania josta löytyy näyttävää efektiä teemaan sopien.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0