fbpx

Ensimmäiset kuukaudet molemmat huoneet käytössä

Miten varaukset jakaantuu huoneiden välillä?

Hieman yli kolme kuukautta on mennyt, että molemmat huoneet ovat olleet toiminnassa yhtä aikaa. Hitman on siis pakohuoneistamme vanhempi ja ollut toiminnassa jo noin 9 kuukautta, kun taas Road Trip vain kolme kuukautta. On ilmiselvää että tässä kohtaa Road Trip uutena huoneena herättää enemmän kiinnostusta asiakkaissa ja myös kauhu vetoaa ihmisiin enemmän, vaikka muuten ei tulisi esim. vaikka kauhuelokuvia katsottua. Kuitenkin asiakkaiden jakaantuminen huoneiden välillä on varsin tasaista, koska molemmat pakohuoneet ovat kuitenkin Turun uusimpia ja täten vielä moelta kokematta. Jos meiltä kysyttäisiin, että kumpaa kannattaa mennä pelaamaan, niin valinta olisi vaikea. Hitman on kuitenkin se ensimmäinen pakohuone jossa on mukavia efektejä ja sitten taas Road Trip on se mihin on saanut käyttää hulluimpia ideoitaan. Siksi valinta on vaikea, joten ehkä vastaamme että kannattaa kokeilla molempia.

Suurimmat erot huoneissa

Olemme havainneet sen, että Road Tripissa teeman takia monet pelaajat jännittää hieman normaalia enemmän ja tämän vuoksi kyseinen Road Trip on ehkä hieman haastavampi kuin Hitman. Sinäänsä ehkä itse hieman yllätyimme, koska Hitman ei myöskään ole mitenkään helppo ja tarkoituksemme oli tehdä hieman helpompi pakohuone Road Tripista. Tällä hetkellä Hitmanista pääsee ajoissa ulos noin 25% pelaajista, kun Road Tripista luku jää noin 15% paikkeille. Suoraan tehtäviä vertaamalla tämä ei siis selity, vaan ilmapiiri tekee tässä lisämausteen ja myös se että Road Tripissa joutuu… niin joutuu mutta mihin, niin se sinun tarvitsee tulla itse kokemaan. Voidaankin sanoa että Hitman on enemmän klassinen pakohuone verrattuna Road Tripiin, kuitenkin näyttävillä efekteillä varustettuna. Road Trip taas valoittaa synkkyydellään ja saa kokemaan jotain mitä ei oikeasta halua kokea.

Onko luvassa muutoksia huoneisiin?

Tähän voidaan sanoa lyhyesti että ei ole. Hitmania ehkä päivitetään visuaalisesti hieman, mutta niin tehtäviin kuin juoneen emme ole suunnittelmassa muutoksia tässä kohtaa. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että molemmat pakohuoneet ovat uusia niin tälle ei ole senkään takia tarvetta. Toki aina jos keksimme jotain muutosta joka auttaa saamaan lisää wau-efektejä, niin miksei sellaista silloin toteuttaisi. Emme siis hakemalla kuitenkaan hae muutoksia kumpaankaan huoneeseen tällä hetkellä.

Onko lisää pakohuoneita tulossa?

Tämä on hyvä kysymys. Mielessämme on kyllä uusi huone jo varsin pitkälti, tai ainakin hyvä aihio sille, mutta nykyinen toimipaikkamme ei anna mahdollisuutta rakentaa lisää pakohuoneita samaan toimitilaan ja emme näe kätevänä jakaa pakohuoneita eri toimipaikkoihin. Eli toistaiseksi menemme nykyisillä pakohuoneilla ja katsomme koska lähdemme niitä päivittämään / muuttamaan kokonaan uusiksi.

Mitä seuraavaksi?

Sanotaanko tähän, että olemme tällä hetkellä tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen ja siihen että meillä on kaksi hyvin toimivaa, pidettyä pakohuonetta. Toistaiseksi menemme siis näillä huoneilla, mutta katsotaan mitä keksimme kesän aikana. Mitäkö tämä tarkoittaa? Sitä emme vielä itsekään tiedä, sillä meillä on palava halu tehdä uusi pakohuone, mutta kuten jo mainitsin niin tila ei anna siihen myöden ja toisaalta nykyisiä huoneita on huono lähteä vaihtamaan, koska ovat niin uusia molemmat. Kuitenkin meillä on jotain visioita, mutta annamme niiden muhia vielä hetken ennen kuin teemme niiden osalta peliliikkeitä.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0