fbpx

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa?

Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän on tavallaan helppo vastata ja tavallaan ei ole, sillä miten lasketaan nopein aika jos joku käyttää useamman vinkin ja toiset taas ei yhtään?

Alunperinkin olemme rajanneet pakohuoneissamme vihjeet viiteen kappaleeseen ja ryhmä pääsee ”Wall of fameen” jos ei siis käytä viittä vihjettä enempää. Kuitenkin vihjeitä halutessaan voi pyytää niin paljon kuin haluaa, jotta myös ensikertalaisille pelikokemus on hyvä.

Jos nyt siis ajatellaan, että mikä on ennätysaika alle viidellä vihjeellä, niin tällöin tuo jäljelle jäänyt aika on 23 minuuttia ja 7 sekuntia. Erittäin hyvä suoritus ja pelaamassa tuolloin oli neljän pelaajan ryhmä. Yleisesti Hitmanissa peliaikaa jää jäljelle noin 1-3 minuuttia ja ulos 60 minuutin aikana pääsee noin 22% ryhmistä, eli kyseinen pakohuone on kohtuu vaikea mutta ei siltikään mikään mahdoton.

Toisaalta jos puhutaan ilman vihjeitä ulospäässeistä, niin tällöin paras jäljelle jäänyt aika on 5 minuuttia ja 28 sekuntia. Entä mitä jos verrataan näitä kahta aikaa toisiinsa? Toiset eivät käyttäneet yhtään vihjettä, kun taas toinen ryhmä käytti kaksi vihjettä. Kumpi on siis parempi aika? Tästä voidaan olla montaa mieltä ja jokainen voi miettiä kumpi itsensä mielestä on parempi aika. Ei vihjeitä vai kaksi vihjettä, ajassa taas eroa lähes 18 minuuttia.

Tässä samalla voidaan mainita myös se harhaluulo, että ensikertalaiset sanovat etteivät pääse ikinä ulos ja ovat muutenkin epäluuloisia omasta suorituksestaan. Totuus on kuitenkin aivan toisenlainen, sillä hyvin usein ensikertalainen ilman mitään odotuksia toimii pelissä todella tehokkaasti ja suorittaa sen varsin hyvässä ajassa. Voidaan myös mainita, että Hitmanin toiseksi kovin aika on polttariseurueelta josta kukkan ei ollut koskaan käynyt ennen pakohuoneessa. Toki tässä suorituksessa saattoi olla apuna se, että jo muutama tunti aiemmin aloitettu juhlinta ja virvokkeiden nauttiminen sai suoritukseen jotain maagista voimaa.

Kuitenkin sanoisin varsinkin ensimmäisiä kertoja pelaamaan tuleville, että ei kannata verrata omaa suoritustaan toisiinsa eikä kantaa huolta ajasta, sillä parhaimman suorituksen teet kuitenkin tekemällä sen kuuluisan ”oman parhaan suorituksen” ja asettamatta itselle turhia paineita.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0