fbpx

Avajaisten jälkeiset ensimmäiset kuukaudet

Miten Hitman on otettu vastaan ja miten huone toimii?

Hitman pakohuone oli siis vihdoin valmis ja testiryhmät olivat käyneet huoneessamme antaen meille hyvää palautetta. Nyt oli siis aika avata varauskalenteri ja odottaa ensimmäisten maksavien asiakkaiden saapumista huoneellemme. Tarvitsee myöntää, että tässä kohtaa oli ehkä se suurin jännitys sillä vaikka palaute olikin testiryhmiltä ollut hyvää, niin mikä on sitten todellisuus kun ensimmäiset varsinaiset asiakkaat tulevat pakohuoneeseemme. Kuten varmaan muistatte, oli kesä 2018 todella kuuma ja tämä näkyi myös hitaasti lisääntyvässä asiakasmäärässä. Ja on toki täysin ymmärrettävää, että ilmojen ollessa kerrankin näin upeat, ei helposti tule mieleen mennä pelaamaan sisälle pakohuonetta. Kuitenkin saimme asiakkaita heti alusta alkaen ihan mukavasti, toki enemmänkin heitä olisi voinut olla, mutta syy tähän oli siis ihan tiedossa. Ja eipä se täysin meitäkään haitannut, sillä nyt saimme itsekin nauttia kauniista kesästä ulkona.

Asiakkaiden ensimmäiset palautteet

Kuitenkin alusta alkaen palaute oli tyrmäävää. Tyrmäävää siinä suhteessa, että saimme järjestäen pelkästään positiivista palautetta. Tämä oli jotain jota emme uskoneet saavamme, vaikka mielestämme olimmekin onnistuneet  Hitmanissa hyvin. Palautteet kuten: ”Yksi hienoimmista pakohuoneista missä olen käynyt” , ”Pakohuone jossa oli koko ajan tekemistä kaikille” , ”Huikean näyttävä tuo teidän xxxxx, se oli jotain mitä en osannut edes kuvitella” (pakko hieman sensuroida ettemme paljasta ihan kaikkea täällä) ”Todella hienosti toteutettu pakohuone, en malta odottaa seuraavaa huonettanne” ja monet muut kommentit olivat jotain mitä emme todellakaan olleet kuvitelleet saavamme. Emme pelkästään jo senkään takia, että olemme käyneet varsin monessa pakohuoneessa jotka ovat mielestämme olleet todella hienoja ja toimivia ja me kuitenkin olemme juuri tehneet ensimmäisen pakohuoneemme.

Minkälaiseksi pakohuoneeksi Hitman osoittautui

Hitman osoittautui myös siinä suhteessa varsin onnistuneeksi, että vaikeustaso on sopiva niin kokeneille pelaajille, kuin myös pelaajille jotka tulevat pelaamaan ensimmäistä kertaa. Tämän voimme todeta jo heti alussa, sillä huoneen ratkaisee hieman alle 20% ryhmistä ja yleensä peliaikaakin jää vain 1-3 minuuttia. Lisäksi ensimmäisen todella kovan tuloksen teki 6 herrasmiehen polttariporukka joista vain yksi oli käynyt ennen pakohuoneessa. Tehtävien osalta olimme myös onnistuneet. Tehtävät olivat riittävän vaikeita, mutta ei kuitenkaan liian vaikeita ja ne oli sijoitettu juoneen siten, että kaikille riittää tekemistä eikä tarvitse olla toimettomana ja katsoa kun yksi ryhmästä tekee tehtävää. Myös se kertoi onnistumisesta hyvin, että emme ole joutuneet muuttamaan juonta alkuperäisestä mitenkään, emmekä myöskään muuttamaan yhtään tehtävää missään vaiheessa. Oliko sitten aloittelijan tuuria vai mitä, mutta hyvä fiilis tästäkin on itselle jäänyt.

Kohti Road Trip:ia

Kaiken kaikkiaan kesä meni pakohuoneen osalta varsin hyvin ja vastaanotto oli parempaa kuin odotimmekaan, tästä iso kiitos kaikille asiakkaillemme. Saimme itse hyvin kokemusta Hitmanista ja teimme havaintoja mitä voisi seuraavaan pakohuoneeseen tehdä toisella tavalla. Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan uutta Road Trip pakohuonetta, sillä olemme tulleet siihen tulokseen että kyllä vielä uusi pakohuone Turkuun mahtuu. Ja mitä tulee Road Tripiin, niin siitä kerromme tarkemmin myöhemmin.

Lue myös

Road Tripin ennätysaika

Road Tripin ennätysaika Aiemmin kerroimme mikä on Hitmanin ennätysaika ja miten kyseisessä huoneessa yleisesti ryhmät menestyvät. Nyt on aika miettiä samaa Road Tripin osalta. Road

Lue koko juttu »

Ennätysaika Hitmanissa

Mikä on ennätysaikanne Hitmanissa? Kuten arvata saatattekin, niin lähes joka kerta asiakkaat kyselevät mikä on ennätysaika pakohuoneissamme ja miten monesti sieltä ylipäätään päästään ulos? Tähän

Lue koko juttu »

Varaa

Tule käymään
Escape room Pakene.fi
Linnankatu 22d 20100 Turku

Ota yhteyttä
050-5522250
info@pakene.fi

Avoinna
ke-to 16.30-22.00
pe 16.30-23.00
la-su 12.30-23.00

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0